Maskinhus, silo - Sjælland, Lolland Falster

Haller - SaxByg ApS bygger på hele Sjælland og Lolland Falster


Skal du have bygget en hal?

Så kan vi hos Sax Byg ApS hjælpe. Vi er eksperter i leverance af forskellige typer af haller, og vi har mange års erfaring med opbygning af f.eks. industrihaller, ridehaller eller landbrugshaller. Selvom der i nogen udstrækning er tale om standard halmodeller, tilbyder vi et væld af kombinationsmuligheder, hvilket gør os i stand til at levere en tilpasset hal, som imødekommer netop de ønsker, som den enkelte kunde måtte have. De haller, som vi leverer, overholder altid Dansk Ingeniørforenings gældende normer, og du kan derfor være sikker på at få en holdbar og professionel løsning hos os.

Specialudvalgte leverandører gør forskellen

Vores medarbejdere er særdeles dygtige og veluddannede, men det er ikke kun kvaliteten af vores arbejde og den høje faglighed, som gør, at vi altid leverer gode resultater. De leverandører, som vi benytter, er nøje udvalgt, og de er alle førende inden for hver deres speciale. Gennem disse leverandørsamarbejder, har vi mulighed for at levere både større og mindre halprojekter, og tages vi med på råd allerede fra startovervejelserne, kan vi sammen med kunden finde frem til en optimal løsning.

Få et uforpligtende tilbud på halbyggeri

Går du med tanker om at skulle have bygget en hal, kan du altid ringe eller skrive til os for at få rådgivning og vejledning til, hvordan projektet bør foregå. Vi giver gerne et samlet bud på en halløsning, som er efter den enkeltes ønsker, og vores mange tilfredse kunder vidner om, at det kan betale sig at vælge os.

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du skal have bygget en hal og ønsker at samarbejde med os, kan du kontakte vores kompetente medarbejdere på telefon 54 70 70 41 eller på mail saxbyg@saxbyg.dk.

 

Vi har herudover også stor erfaring med betonelementer, silomaskinhus og stalde.

 

Haller på Sjælland og Lolland Falster